Beleving

Naast het leveren van een hoogwaardig product, staat Das Mijn Das garant voor de beleving omtrent dit prachtige kledingstuk.

Das een goed verhaal: Jip Schuivens

- Geplaatst in Das een goed verhaal door Rick van Ravensberg

Achter iedere das schuilt een verhaal. In ‘Das een goed verhaal’, vragen wij mensen een bijzonder verhaal met ons te delen. Voor de eerste column interviewden wij Jip Schuivens; een Tilburgse student.

Lees meer »

Een das voor Jort Kelder

- Geplaatst in Nieuws door Rick van Ravensberg

Als sponsor van The Road Symposium verzorgde Das Mijn Das een bedankje voor de sprekers. Naast een interessante en leerzame avond, leverde dit een aantal leuke foto's op.

Lees meer »

November 2014: Eldredge knoop

- Geplaatst in Dasknoop van de Maand door Rick van Ravensberg

De Eldredge knoop is een bijzondere, maar ook ingewikkelde manier om een stropdas te strikken. De knoop heeft een symmetrische driehoekige vorm. Door de gelaagde opbouw is veel stof van de das nodig. Om te voorkomen dat de knoop te druk oogt, wordt aanbevolen om deze knoop te gebruiken bij een effen das zoals de Joviaal.

Lees meer »

Eén jaar Das Mijn Das

- Geplaatst in Nieuws door Rick van Ravensberg

Een jaar geleden werd Das Mijn Das geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Onze missie is nog steeds het produceren en verhandelen van exclusieve herenaccessoires dat een outfit compleet maakt.

Lees meer »

September 2014: Four-in-a-Hand knoop

- Geplaatst in Dasknoop van de Maand door Pim van Oeffelen

In de eerste aflevering van de Dasknoop van de Maand wordt de Four-in-a-Hand knoop gedemonstreerd. Deze eenvoudige knoop leent zich uitstekend voor de meer casual gelegenheid. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u deze knoop in 4 stappen maken.

Lees meer »

200 jaar Koninkrijk der Nederlanden

- Geplaatst in Nieuws door Pim van Oeffelen

Eens in de vijftig jaar wordt traditiegetrouw stilgestaan bij de oprichting van het Koninkrijk der Nederlanden. Tussen 1813 en 1815 zijn de grondbeginselen gelegd van het Koninkrijk zoals wij dit nu kennen.

Lees meer »

Uitreiking Like, Comment & Win actie

- Geplaatst in Nieuws door Rick van Ravensberg

Om de introductie van de eerste dassen te vieren, schreef Das Mijn Das op 13 juni 2014 een Like, Comment & Win wedstrijd uit op haar Facebook pagina.

Lees meer »